Szűrés

A(z) Note II kulcsszót tartalmazó cikkek

Flip Cover tok Galaxy S III és Galaxy Note II mobilokhoz

2012. november 30. -

A Samsung bemutatta a Flip Cover tokokat, melyek hét színben állnak a Galaxy S III és Note II felhasználók rendelkezésére. A kiegészítők legnagyobb előnye, hogy minden oldalról védelmet nyújtanak a készülékeknek, de az önkifejezés szolgálatába is állíthatjuk őket.

Tovább

Kétkártyás Galaxy Note II: december 3-tól a piacon

2012. november 26. -

Hivatalosan is bemutatkozott a Samsung Galaxy Note II két micro SIM kártyahellyel ellátott változata. A GT-N7102 típusszámú újdonság december 3-án válik elérhetővé Kínában, várható ára körülbelül 180 ezer forint lesz.

Tovább

Galaxy Note II és Galaxy S III Mini a Vodafone-nál

2012. november 23. -

A Samsung két kiváló újdonsággal örvendezteti meg a Vodafone ügyfeleit. A Galaxy termékcsalád legújabb csúcskészülékei a Galaxy Note II, és a Galaxy S III Mini november közepétől már elérhető a Vodafone 135 üzletében. A NFC fizetésre is alkalmas készülékek a vonzó dizájn mellett hardver és szoftver tekintetben is az okostelefon-piac élén járnak.

Tovább

Samsung Galaxy Note II a Telenornál

2012. november 16. -

Megérkezett a Telenorhoz a Samsung legújabb csúcskészüléke, a Galaxy Note II. Az okostelefonok és táblagépek tulajdonságait egyesítő Note II elődjénél még kifinomultabb dizájnnal, továbbfejlesztett íróeszközzel és a jelenleg elérhető egyik legerősebb hardverrel rendelkezik.

Tovább